yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir ateş çabucak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak örgüda olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının elden bina dışına açılması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en usturuplu yükselmek politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Saf ve uygun olan yanan bir binaya girmemektir. Fakat sineeride kıymettar bir varlığını unutan kişilerin bir enstantane adrenalin ile girmeye çtuzakışması henüz tedbir kırmızıınmamış binalarda yangın kapısının bu özelliği ile engellenmesini katkısızlamaktır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil keyfiyet çabucak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. Ayrıca yapı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine yük olabilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. yangın kapısı Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri kötüdaki şekilde sıralanabilir:

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, resen kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çısoy dumanın ve yüksek ısının dünyaarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve zeminında tek yanıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Yalnızca Kanatlı Yangın Bapları; Yek kanatlı dizaynıyla, elverişsiz mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak emin bir çıkış esenlar.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni tasar dâhilin kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Görmüş olacaksınız ki bu aşama etkili birinci sınıf yangın baplarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni, evgin durumlarda emniyetli bir şekilde binadan tahliye peylemek kucakin kullanılan hayati bir emniyet tesisatıdır. İster ticari bir yapı isterse konut olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Report this wiki page